Getoond: 1-1 van 1 resultaat.

Over ons

Bedrijfsprofiel

Martin en Dikky Kieviet zijn de drijvende krachten achter Kieviet Autoschade. Al bijna 30 jaar vinden  universele autobedrijven, dealers, ondernemers en particulieren hun weg naar Schadeherstel service Lienden.

Perfectie tot in de detail. Niet alleen bij binnen-en buitenreparaties. Ook in de communicatie met opdrachtgevers. Kosten en verzekeringstechnische aspecten moeten aan de voorkant helder zijn.

De manier waarop Kieviet Autoschade is ingericht, is eveneens veelzeggend: direct achter de voordeur betreed je de garage. Wie een vraag heeft, loopt gewoon binnen. De werkplaats als verzameling van prettige sfeer, vakmanschap en innovatieve techniek.

Het aanbod occasions bevindt zich direct naast de werkplaats. Een altijd wisselende collectie. Tot stand gekomen door het oog van kenners Martin en Dikky. Verstand van schadeherstel is bij de verkoop van gebruikte auto’s een must. Kieviet Autoschade hanteert de originele, geldende fabrieksnormen. Van deze hoge standaard bent u verzekerd bij zowel schadeherstel als aankoop van een occasion.